Bestuur en commissies

Invulling van de commissies

Zoals beloofd informeren wij jou graag verder over de invulling van de diverse commissies. In het document ‘Overzicht bestuur en commissies’ vind je alle gegevens. Zo lees je welk bestuurslid verantwoordelijk is voor welke commissie, wat inhoudelijk de uitdagingen zijn waar een commissie voor verantwoordelijk is en wie een bijdrage levert.

‘Overzicht bestuur en commissies’ hebben wij zo zorgvuldig als mogelijk opgesteld. Mocht jij iets lezen dat onjuist is of wil je juist iets aanvullen dan vragen wij jou om dit te mailen aan het betreffende bestuurslid.

Alles wat je aandacht geeft groeit

Kom jij helpen als vrijwilliger?
Zoals je misschien al gehoord hebt, worden wij als club steeds groter. Om de gezelligheid mee te laten groeien met het gezond bewegen, moet er veel in goede banen geleid worden. Wij zoeken dan ook diverse vrijwilligers voor verschillende commissies die hieraan mee willen werken. Zo is er een vacature voor bestuurslid accommodatie, iemand die verantwoordelijk is voor onderhoud en beheer van ons park. Hierbij hoort oa. de parkbeheerders aansturen en al het werk dat nodig is om te zorgen dat ons park een mooie uitstraling blijft houden.
Heb jij meer affiniteit met commercie of vind jij het leuk om te netwerken dan is de sponsorcommissie op zoek naar jou. Liever iets intern gericht organiseren? Dan vindt de commissie clubavond, de commissie Interne Zomer Games (IZG) en/of de commissie clubkampioenschappen jou misschien wel een waardevolle aanvulling. Snuffel eens door het document ‘Overzicht bestuur en commissies’ en kijk wat bij jou past.

Vrijwilliger zijn op onze club is dankbaar en leuk werk dat direct bijdraagt aan de goede sfeer op onze club. Hebben wij jouw interesse? Neem dan contact op met het bestuurslid van de commissie waar jij iets voor wilt betekenen. Wij kijken uit naar jouw reactie!

Matthijs Jansen
Voorzitter

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau