Wachtlijst TPC Maaspoort voor Padel

De afgelopen jaren is het ledenaantal hard gegroeid en zitten we inmiddels boven de 900 leden. De huidige druk op de padelbanen is hoog en er is nog geen zicht op uitbreiding van het aantal padelbanen daarom heeft het bestuur besloten om te starten met een wachtlijst voor nieuwe leden.

Nieuwe leden zijn nog steeds welkom voor de volgende lidmaatschappen: minioren en junioren (tot 18 jaar), senioren (overdag lid). Nieuwe leden in de categorieën jongsenioren en senioren, die alleen willen tennissen, kunnen een lidmaatschap afsluiten waarmee ze alleen tennisbanen kunnen reserveren. Nieuwe jongsenioren en senioren die (ook) willen padellen worden op een wachtlijst geplaatst.

Meer informatie over de lidmaatschappen vind je hier. https://www.tpcmaaspoort.nl/club-lidmaatschappen/

Zodra er weer ruimte ontstaat zullen we als eerste de leden met een “beperkt lidmaatschap” (alleen tennissen) en de leden op de wachtlijst, in volgorde van aanmelding, de kans geven om een compleet lidmaatschap inclusief padel af te sluiten. Mocht het ledenaantal in relatie tot het aantal banen het weer toelaten, dan zal de wachtlijst worden opgeheven.

Het bestuur

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau