Meer info over Interne Zomer Games: schrijf je in vóór 13 juni

De Interne Zomer Games starten op 21 juni en wij merken dat er nog wat vragen zijn. Dus leggen wij graag nog een keer uit waarom jij je uiterlijk 13 juni moet inschrijven om deze games niet te missen!

Tref nieuwe mensen ontmoet ander spel

Je kunt regelmatig een wedstrijdje tennis en/of padel spelen tegen andere leden van onze club van ongeveer jouw niveau. Niet alleen het wedstrijdje is ontzettend leuk, maar de Interne Zomer Games is ook een manier om nieuwe mensen te leren kennen.

Het aantal te spelen wedstrijden is natuurlijk afhankelijk van het aantal inschrijvingen. We zetten maximaal 6 tot 7 teams in een poule. Dit betekent dat je gemiddeld 1x per week kunt spelen tussen 21 juni en 8 augustus. Schrijf jij je in op 2 onderdelen, dan speel jij uiteraard meer.

Gezond bewegen gezelligheid ontwikkel jezelf

Het opgeven van verhinderingen is niet nodig. Nadat inschrijving is gesloten delen we de poules in. Vervolgens stelt de KNLTB Match app speeldata voor. Je ziet op welke datum je tegen welk team speelt. Deze data zijn niet bindend. Wil je een andere datum, klik dan op de bewuste datum die je wilt veranderen en activeer de chat-functie met je tegenstanders. Let op!!! Of je nu speelt op de voorgestelde datum of je maakt onderling een andere afspraak: Je moet ALTIJD ZELF AFHANGEN.

Inschrijven kan t/m zondag 13 juni

Voor aanvullende informatie over alle spelregels en hoe in te schrijven verwijzen wij je graag naar: https://www.tpcmaaspoort.nl/doe-mee-aan-de-interne-zomer-games/

Doe je mee?
Wedstrijdleiding: Leon Cornelissen, Tom Hak en Marie-José Rutten

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau