Inschrijving najaarscompetitie 2023 geopend

Het is zover: De inschrijving voor de Najaarscompetitie 2023 (NJC) tennis en padel is geopend.

De competitie start begin september en loopt door tot en met eind oktober. Op zowel vrijdag zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. Voor spelers t/m 17 jaar wordt op zondag een jeugdcompetitie aangeboden. Onderaan dit bericht vind je de exacte speeldata voor de verschillende onderdelen. 


AANMELDING NAJAARSCOMPETITIE PADEL 2023

Lees eerst goed de onderstaande informatie en meld je dan aan via deze link: Aanmelden Najaarscompetitie TPC Maaspoort

De competitie wordt gespeeld van vrijdag 15 september tot en met zondag 15 oktober 2023. Zie voor de data en meer informatie over de najaarscompetitie: https://www.nlpadel.nl/alles-over-padel/speel-padel/competitie/najaarscompetitie/

Uit de ervaringen met de voorjaarscompetitie is gebleken dat we prima in staat zijn om een bijzonder groot aantal teams te laten deelnemen. Dat aantal (44 teams) zal voor de najaarscompetitie dan ook het maximum zijn. Daarom zullen we pas na het ontvangen van alle aanmeldingen kunnen aangeven of jouw (team) ook daadwerkelijk ingeschreven gaat worden. Onze doelstelling blijft om zoveel mogelijk leden te laten deelnemen aan de NJC 2023.

De voorjaars- en najaarspadelcompetitie is een competitie met behaalde ’teamrechten’ van het jaar ervoor (2022). Indien je weer inschrijft met precies hetzelfde team, speel je in principe op dezelfde dag en klasse die je speelde of behaald hebt.

Er wordt gespeeld op vrijdagavond (starttijd 19:00 uur of iets eerder) en zaterdag en zondag (starttijden tussen 9.30 en 16.30 uur). Je kan inschrijven als damesteam, gemengd-/herenteam of jeugdteam (zondag).

Sinds dit jaar wordt er strenger gelet op de redenen voor inhalen. De KNLTB deelt hiervoor snel boetes uit, die we op de teams zelf zullen verhalen. Een incompleet team, vakantie, andere verplichting, zelfs bij blessures e.d. is geen geaccepteerde reden om gebruik te maken van een inhaaldag. De inhaaldagen worden uitsluitend gebruikt als weersomstandigheden het spelen onmogelijk maken. In de praktijk betekent dit bij extreme regen/natheid welke niet binnen een 1 uur ophoudt.

Over-inschrijving

Indien er sprake is van meer aanmeldingen dan we kunnen inschrijven (over-inschrijving), zullen we de volgende factoren meewegen om te bepalen of we een team zullen inschrijven:

  • Is er sprake van teamrechten? (alleen de laagste klassen hebben geen teamrechten)
  • Een team bestaat uit minimaal 5 teamleden, er zijn dan minder invallers nodig en meer spelers kunnen competitie spelen.
  • Kan/wil men eventueel een andere competitiedag spelen.
  • Het beperken van het aantal ‘dubbele aanmeldingen’ vanwege de doelstelling zoveel mogelijk leden in te kunnen schrijven (bij voorkeur dus zo min mogelijk teamleden die in meerdere teams spelen)
  • Bij individuele aanmeldingen; is er nog plek in een team op de gewenste dag of is er een passend team te formeren.

Voordat je je aanmeldt, is het goed om te weten dat we ervan uitgaan dat je bij inschrijving in principe alle dagen beschikbaar bent. Mocht dat toch lastig zijn, zorg er dan voor dat je team genoeg (extra) teamleden heeft om dit op te vangen.

Bij ‘over-inschrijving’ (te veel aanmeldingen), wordt er geloot.

Aanmelden als team of individueel

Je kunt je aanmelden als team (graag zelfs) of individueel. Die aanmelding, ook van een team als geheel, moet via onderstaande link. Op die manier hebben wij direct overzicht van alle teams en hun gegevens.
Aanmelden Najaarscompetitie TPC Maaspoort

Aanmelden uiterlijk voor 21 juni

27 juni zullen we – in geval van over-inschrijving – de aanmeldingen die we niet hebben kunnen honoreren een bericht daarvan sturen.

Mocht je nog vragen hebben, laat het ons dan weten via padelcompetitietpcmaaspoort@gmail.com

Met vriendelijke groeten,
Padelcompetitie Commissie TPC Maaspoort
Frank van Gool
Rabea van Rooij
Maarten van Grinsven
Bob Kern

AANMELDING NAJAARSCOMPETITIE TENNIS 2023

Inschrijven voor de Najaarscompetitie tennis is vanaf heden mogelijk. Als vereniging moeten we uiterlijk begin juli inschrijven. Het aanbod van de competitie is onder voorbehoud omdat de KNLTB het aanbod voor 2023 najaar nog niet heeft vrijgegeven. Meestal wordt het overgenomen van het jaar ervoor. Mocht er iets veranderen laat de VCL tennis dit zo snel mogelijk weten

Belangrijke wijziging: 5 speeldagen voor alle competities in het najaar.

Voor aanmelden download dit Excel formulier: Inschrijfformulier najaarscompetitie TENNIS 2023

Ik zie jullie inschrijving graag zo snel mogelijk.
Met Vriendelijke groeten

Tom Ostendorf
VCL tennis TPC Maaspoort

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau