Complimentenweek TPC Maaspoort

Van 9 t/m 17 oktober is het de ´S-PORT Complimentenweek en wij doen mee. TPC Maaspoort kent vele mensen die zich belangeloos inzetten om onze club te laten draaien. Met de inzet van deze vrijwilligers geniet jij van jouw koffie, biertje of bitterbal tijdens een toernooi, competitiedag of clubavond, loop jij over een verzorgd park en ben jij op de hoogte van het laatste TPC-nieuws. Kortom: Onze vereniging staat met haar vele vrijwilligers.

Welke TPC-vrijwilliger geef jij een compliment?

Mooi dat het bestuur de vrijwilliger bedankt, maar hoe fijn is het om rechtstreeks van jou als lid te horen dat hij/zij gewaardeerd wordt. Dat kan en mag natuurlijk altijd mondeling, maar kan ook door een berichtje achter te laten op een van de speciaal hiervoor bedoelde bierviltjes in de kantine. Ze liggen al op je te wachten.

Selfie TPC Maaspoort abri & win een prijs

Zoek de abri en maak een selfie

TPC Maaspoort doet net als zo’n twintig andere verenigingen in Den Bosch mee aan de complimentenweek vanaf 9 oktober. In deze week kan je prijzen winnen!

Hoe kan je winnen?

Zoek de TPC Maaspoort abri ergens in de stad. Weet jij waar die staat? Maak dan hiermee een selfie!

Deel de selfie vervolgens via jouw Instagram of Facebookaccount en gebruik de #TPCMaaspoort en #complimentenweek. Wil je nu écht punten scoren? Laat in jouw bericht een compliment achter over de vereniging!

Onder alle ‘delers’ verloten wij een mooie prijs!!!

Aan ’S-PORT Complimentenweek doen een kleine 20 andere verenigingen in Den Bosch mee. Meer informatie: https://www.s-port.nl/projecten/complimentenweek

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau