Clubavond voor leden

Zoek je aansluiting bij andere leden, wil je deze (beter) leren kennen of zoek je een of meer spelers voor de zondagavond, voel je dan welkom om aan te sluiten tijdens de clubavond. Iedere zondagavond zijn 3 tennisbanen gereserveerd voor verschillende tennispartijen. Van 19:00 tot 21.00 uur is ieder lid welkom, ongeacht leeftijd, ervaringsniveau en/of speelsterkt.

19:00-21:00

Op deze avond vind je een leuke mix van onze leden. Bij aanvang tennis je met en tegen degene die daar op dat moment ook zijn. De volgende rondes worden de ledenpasjes van de aanwezigen gehusseld en getrokken om te bepalen mét wie en tégen wie je speelt. Dit regelen de aanwezigen zelf, er is geen coördinator oid.

Bar en terras is open

Gezond bewegen en gezelligheid gaan hand in hand bij TPC Maaspoort. Daarom is ook op zondagavond het paviljoen open. Tot 22.30 uur kun je tijdens en na afloop van de clubavond gezellig bijpraten en nieuwe leden ontmoeten op het terras of in het paviljoen.

Aanmelden via WhatsAppgroep

Eigen WhatsAppgroep

De Clubavond, afdeling tennis, kent een eigen WhatsAppgroep met ongeveer 45 leden waar relevante informatie over de avond gedeeld wordt. Vaak begint de app ‘te leven’ op de middag voorafgaand aan de avond met de vraag wie er komen tennissen.
Aanmelden via deze app is gewenst: zo weet je of er voldoende banen zijn gereserveerd of dat er extra banen gereserveerd dienen te worden. Dit kun je dan met een viertal uit de WhatsAppgroep zelf doen. Wil je toegevoegd worden aan deze appgroep: kom langs op zondagavond, er is vast iemand die dit voor je kan regelen of je verzoek kan doorsturen.

Regels voor de WhatsAppgroep

De hoofdregel is: gebruik de WhatsAppgroep enkel voor tennisaangelegenheden, dus:

  • Deel geen flauwe grappen of vakantiefoto’s oid.
  • Meld je alleen aan als je komt, niet als je níet komt.

Wij zien je graag op dinsdag avond en voegen je dan toe aan de groepsapp.

Clubavond voor niet-leden

Ben je (nog) geen lid, heb je al enige tenniservaring en interesse om de sfeer van Tennis en PadelClub Maaspoort te voelen, dan ben je vanaf augustus welkom op iedere eerste zondagavond van de maand. Van 19.00 uur tot 21.00 uur spelen leden en niet-leden van verschillende niveaus samen.

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau