Nu ook clubavond tennis op zondagavond

Wegens succes wordt de tennis clubavond vanaf zondag 30 oktober uitgebreid met de zondagavond. Deze avond, is net als de dinsdagavond, bedoeld voor alle leden die zin hebben in een potje tennis. Van jong tot oud, voor spelers van ieder niveau. Zie ook: Tennis clubavond

Zondagavond
19:00 – 21:00 uur
Clubavond tennis

Op deze avond vind je een leuke mix van onze leden. Bij aanvang tennis je met en tegen degene die daar op dat moment ook zijn. De volgende rondes worden doormiddel van een eigen app gehusseld om te bepalen mét wie en tégen wie je speelt.

De Clubavond tennis kent een eigen WhatsAppgroep met ongeveer 60 leden waar relevante informatie over de avond gedeeld wordt. Vaak begint de app ‘te leven’ op de dag voorafgaand aan de avond met de vraag wie er komen tennissen.

Aanmelden via WhatsAppgroep

Aanmelden via deze app is gewenst: zo weet je op tijd hoe laat je speelt en tegen wie. Wil je toegevoegd worden aan deze WhatsAppgroep: kom langs op zondag- of dinsdagavond, er is altijd iemand die dit voor je kan regelen

Regels voor de WhatsAppgroep

De hoofdregel is: gebruik de WhatsAppgroep enkel voor tennisaangelegenheden, dus:

  • Deel geen flauwe grappen of vakantiefoto’s oid
  • Meld je alleen aan als je komt, niet als je níet komt

Wij zien je graag op de zondag- en/of dinsdagavond, want gezelligheid en gezond bewegen gaan hand in hand voor spelers bij TPC Maaspoort.

Het bestuur