Vrijwilligersavond 2020 gaat niet door

Donderdag 20 augustus 2020

Beste leden

Het is ons gelukt, na heel veel vergaderen, plannen, klussen etc. zijn ons park en paviljoen weer klaar voor de toekomst. Door jullie inzet en financiële bijdrage beschikken we over de mooiste tennis- en padelclub van Den Bosch en omgeving. Daar zijn we trots op en dat zouden we graag met alle vrijwilligers die zich hiervoor hebben ingezet willen vieren tijdens een vrijwilligersavond. Echter door de huidige omstandigheden met de Corona maatregelen is het niet verstandig om een grootschalige bijeenkomst te organiseren.

Daarom heeft het bestuur besloten om de vrijwilligersavond, die al naar het najaar was verplaatst, nu niet meer te organiseren. Wij willen ons als vereniging vooral richten op het verantwoord laten verlopen van alle sportieve activiteiten.

TPC MAASPOORT 2.0

Op de ALV van 2019 hebben jullie een animatie gezien van hoe het park eruit zou gaan zien. Hierbij de film hoe het dankzij alle inspanningen van de vrijwilligers is geworden.

Zo is het geworden!

En zo was het bedacht in de computer.

Nog wensen genoeg!

Natuurlijk zijn er nog wensen zoals vernieuwing van het sanitair, omzetten van de ingang van het park enz. Wij hopen dat we op de inzet van de vrijwilligers kunnen blijven rekenen zodat we het park kunnen blijven onderhouden, verbeteren en vernieuwen.

Het bestuur