Update KNLTB ClubApp!!!

Zaterdag 08 juni 2019

Vanaf aankomende dinsdag 11 juni

Let op: vanaf aankomende dinsdag 11 juni is de KNLTB ClubApp alleen te gebruiken inden jij de ClubApp geupdate hebt (minimaal versie 1.8). We willen je daarom vragen om in de App Store of Google Play Store van jouw telefoon na te kijken of jij de meest recente versie al gedownload hebt. Heb jij de KNLTB ClubApp nog niet op je telefoon? Download hem snel en zorg dat je niks mist! Clubnieuws en toernooi-informatie inzien, tennismaatjes zoeken en afhangen. Dat wil jij toch ook vanaf je mobiel kunnen?

Toernooi-informatie in de knltb clubapp!

De belangrijkste nieuwe functie in de KNLTB ClubApp is, dat leden naast competitie uitslagen en standen nu ook toegang hebben tot alle toernooi informatie en hun individuele wedstrijdresultaten. Via de knop ‘Mijn Toernooien’ in het persoonlijk profiel kunnen ze zien aan welke toernooien ze allemaal hebben deelgenomen en wat het resultaat van deze wedstrijden was. Ook wordt daar door middel van een kleur het resultaat voor de rating getoond (rood: een negatief resultaat of groen een positief resultaat).

Het club nieuws altijd binnen handbereik.

Voor clubs is de KNLTB ClubApp een ideaal communicatiemiddel, want het biedt de mogelijkheid om naast het clubnieuws en evenementen via pushberichten te communiceren met leden. Door een nieuwsbericht niet alleen in de KNLTB ClubApp te plaatsen, maar ook als pushbericht naar alle leden te sturen, zorg je ervoor dat ze het belangrijkste clubnieuws of evenement niet missen.

Toegang tot de ledenlijst

Met de KNLTB ClubApp hebben leden eenvoudig toegang tot de ledenlijst. Een perfect middel om de binding tussen leden en de club te versterken want zo kunnen leden veel beter een naam bij een gezicht vinden. Elk lid kan natuurlijk zelf instellen of ze hun e-mail of telefoonnummer zichtbaar tonen op hun profiel.

De KNLTB ClubApp biedt nog veel meer mogelijkheden

  • Jouw (bar)diensten eenvoudig inplannen en inzien
  • Eenvoudig een baan afhangen
  • Tennismaatjes vinden
  • Clubagenda inzien
  • Toegang tot persoonlijk profiel

Hier kan je de clubbapp downloaden: