TPC Maaspoort 2.0

Donderdag 24 oktober 2019

Zoals jullie weten is een groep vrijwilligers samen met het bestuur druk bezig om onze vereniging te vernieuwen. Hieronder willen we jullie informeren over de voortgang.

Belangrijke mijlpalen voor nu zijn:

Omgevingsvergunning

Er leeft een bever in de sloot naast het park. Zowel voor de bever als de bewoners in de omgeving van het park is het belangrijk dat men weet wat er gaat gebeuren. Daarom ligt een verzoek voor een omgevingsvergunning bij de gemeente. Wij hopen dat we snel van de gemeente akkoord krijgen. Dit is nu afwachten.

Contract onderhandeling met de Padel leverancier.

De laatste onderhandelingen zijn nu gaande. Men verwacht spoedig definitieve afspraken met de padelbouwer te maken en dan laten we jullie weten wie de padelbouwer wordt.

Financiering

De gesprekken met de bank voor de lening lopen. De toegezegde bedragen voor de crowdfunding worden in november geïnd. De leden die de toezeggingen hebben gedaan worden hierover persoonlijk benaderd.

Het paviljoen

Voorbereidingen

Deze zijn in volle gang. Door de parkcommissie worden nu al leidingen gelegd naar het achterste gedeelte van het park.

Moderne en praktische upgrade

Het paviljoen zal een mooie, moderne en praktische upgrade krijgen, passend bij de nieuwe uitstraling van de club. Inrichting en ontwerp gaan daarbij naadloos aansluiten op de aanpassing van het park. Iedere bezoeker van het paviljoen, leden en gasten, zullen zich helemaal thuis gaan voelen.

Afhangsysteem

In het afhangsysteem wordt vanaf november de blokkering van de banen al aangepast naar de nieuwe situatie.

Project TPC Maaspoort 2.0