TPC Maaspoort 2.0 - Oproep!!!

Zondag 05 januari 2020

Oproep vrijwilligers: Help mee!!

Zonder jullie hulp gaat dit niet lukken. Laten we met elkaar de schouders eronder zetten. Help ons met het verwijderen van materialen. We hebben dringend behoefte aan handen voor allerlei klussen.

Zaterdag 11 januari a.s. werkdag 

Kom zaterdag 11 januari a.s. naar het park om gezamenlijk te werken aan het verwijderen van de materialen op baan 5 en 6 en het herstel van de brand. Vele handen maken licht werk dus laat het niet van een klein clubje afhangen. We hebben immers allemaal plezier van de vernieuwingen.

Wat gaan we doen:

Verbrande coniferen uitgraven, Tennisbanen 5 en 6 ontmantelen door: winddoeken, bankjes, plantenbakken netpalen, reclameborden, scoreborden, etc weg te halen. Frans gaat met Frits de lampen uit de lichtmasten halen. Op Padelbaan 2 moeten ook wat herstel werkzaamheden worden uitgevoerd.

Kortom: we kunnen jullie hulp is hard nodig. Hoe meer handen, hoe lichter het werk en hoe sneller we weer aan de koffie met lekkers kunnen.

Wat breng je mee als het kan?

Een schep voor het graven, gereedschap voor losmaken van alle materialen, En natuurlijk een goed humeur voor de gezelligheid.

Meld je ajb aan bij Marie-Jose (06-23415722) of Mario (06-53649041) via de app. Laat ajb ook even weten of je een gereedschapskist en/of schep kan meenemen.