THE BEST OF BOTH WORLDS

Maandag 20 mei 2019
Het De Haas Optiek Open & CTAC Open Padel Toernooi Maaspoort

"De Haas Optiek Open Tennis" & "CTAC Open Padel" Toernooi

Twee zomerse toernooien in Spaanse sferen

Heb jij je nog niet ingeschreven? Doe dat dan snel! De twee leukste en gezelligste toernooien van het jaar komen eraan: het Tennistoernooi "De Haas Optiek Open 2019" van 15 t/m 23 juni en/of "Het Ctac Open Padeltoernooi" van 17 t/m 30 juni! Vrijdagavond 21 juni is er heerlijke Paëlla met natuurlijk een glaasje Sangria. Later op de avond mogen de voetjes van de vloer bij de Salsa Workshop. Tijdens de finalezondag op 23 juni sluiten we af met de welbekende barbecue!!!

VIVA ESPAÑA - TAPAS - SANGRIA - PAËLLA - BBQ - DANS WORKSHOP

Altijd al willen weten hoe hard je service is?

In het finaleweekend: vrijdagavond 21 juni, zaterdag 22 juni, zondag 23 juni kun je de snelheid van je service laten meten bij de snelheidsmeter. Meet jezelf met je concurrenten of verbeter je eigen record!

In Spaanse sferen

Tijdens deze sportieve weken wordt TPC Maaspoort omgetoverd in Spaanse sferen en heb je dus de unieke mogelijkheid om aan een tennis- en/of padeltoernooi deel te nemen. Zien wij jou op een van deze twee toernooien of op allebei? Geef bij de inschrijving dan even aan dat je ook aan het andere toernooi deelneemt, dan houden we rekening met de indeling.

Hier kan je inschrijven voor "De Haas Optiek Open 2019"!
Er kan ingeschreven worden in 5 categorieën (HE, DE, HD, DD en GD 17+ en 35+)

Inschrijven "De Haas Open"

Hier kan je inschrijven voor "Het Ctac Open Padeltoernooi"!
Er kan ingeschreven worden in 3 categorieën (HD, DD en GD) en 5 verschillende klassen (4, 3, 2, 1 en topklasse)

Inschrijven "Het Ctac Open"

 

Graag tot 17 juni,

Toernooicommissie De Haas Optiek Open 2019
Toernooicommissie Ctac Open Padeltoernooi 2019


Wist je dat?

De Haas Optiek al voor het 10e jaar sponsor is van het tennistoernooi! Zij steunen goede doelen en helpen mensen in derdewereldlanden. De tijd van het inzamelen van oude brillen is verleden tijd. Volgens het principe “Buy1Give1” geven zij bij elke verkochte bril iemand in een derdewereldland een nieuwe bril cadeau. Kijk eens op de website van TWOBILLIONSEYES naar het fantastische werk van deze foundation. Daarnaast doneren zij maandelijks aan het meest bekende goede doel, het KWF. De stichting die het onderzoek financiert om de ziekte die ons allemaal in mindere of meerder mate raakt te overwinnen.

Meer informatie over De Haas Optiek kan je hier vinden: http://www.dehaasoptiek.nl

En wist je ook dat?

Dat Ctac, de sponsor van ons Padeltoernooi, een Nederlands beursgenoteerd IT-bedrijf is dat Microsoft- en SAP-systemen implementeert. Met de software worden bedrijfsprocessen zoals de inkoop en het voorraadbeheer aangestuurd. Ctac werd in 1992 in 's-Hertogenbosch opgericht door Hugo Cooymans en groeide uit tot een bedrijf met bijna 500 medewerkers in 2016. Ctac is Platinum Partner van SAP en Gold Partner van Microsoft.

Meer informatie over Ctac kan je hier vinden: https://www.ctac.nl

Het De Haas Optiek Open & CTAC Open Padel Toernooi Maaspoort