Interne Wintercompetitie 2020

Dinsdag 12 november 2019

Beste TPC Maaspoort leden

Wil je deze winter zowel tennis als padel spelen met andere liefhebbers op TPC Maaspoort en ben je tenminste 15 jaar oud? In vervolg op afgelopen jaren bieden wij je weer de mogelijkheid om mee te doen aan de Interne Wintercompetitie, kortweg IWC genoemd. Voor €5,- inschrijfgeld per persoon kun je helemaal los gaan deze winter!

SCHRIJF JE IN MET EEN DUBBEL (of MIX) MAATJE!!

Er wordt gespeeld in 1 periode, start eind november, doorlopend tot en met 15 februari. Evenals vorig jaar combineren we de finaledag weer met het Carnavalstoernooi op zondag 16 februari. Uiteraard verzorgen we die dag met bijbehorende hapjes en lekkernijen.

Je kunt spelen in maximaal 2 categorieën HD, DD of GD. Je kunt beide categorieën in één van de sporten beoefenen, maar je mag ook een combinatie maken van één categorie in Padel en één bij tennis.

Om een leuke planning te kunnen maken en om te zorgen dat iedereen elke week (minstens) een keer speelt, is het handig om er voor te zorgen dat je minimaal een avond in de week en een dagdeel in het weekeinde beschikbaar bent. Op de meeste avonden zijn één of meer speelrondes te organiseren.

Hoe gaat dat dan?

Voor elke geplande tenniswedstrijd wordt door de commissie een speelronde van 1,5 uur afgeblokt en voor elke Padel-wedstrijd wordt 1 uur en een kwartier afgeblokt op het afhangbord. In die tijd kunnen jullie ofwel een hele wedstrijd spelen (3e set super tiebreak) ofwel je eindigt de partij met de dan bereikte (set)standen.

Na de wedstrijd stuur je de uitslag door naar de commissie die vervolgens alle standen bijhoudt. De link voor het invullen van de standen zullen we later nog met jullie delen.

Hoe kan ik inschrijven?

Inschrijving en nadere informatie over de speelrondes staan op www.toernooi.nl onder de toernooinaam IWC 2019-2020 Inschrijven kan vanaf nu tot 24 november!

Inschrijven IWC 2019-2020

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met de IWC commissie.

Met vriendelijke groet,
Leon Cornelissen, Tom Hak en Marie-José Rutten

Interne Wintercompetitie 2020