De Haas Optiek Open 2020

Vrijdag 17 april 2020

Bericht voor De Haas Optiek Open tennistoernooi-deelnemers en tennisliefhebbers,

Vooruitlopend op de berichtgeving die de Nederlandse regering op 21 april a.s. kenbaar zal maken met betrekking tot de maatregelen ná 28 april, heeft de toernooicommissie van TPC Maaspoort in overleg met het bestuur besloten om het De Haas Optiek Open tennistoernooi 2020 dat was gepland in juni te annuleren.

Te veel onzekerheden.

Op dit moment ligt ons verenigingsleven stil en we kunnen nog niet voorzien tot wanneer de maatregelen omtrent het coronavirus aanhouden. Mocht het mogelijk zijn om in mei weer te starten met tennissen dan zal het verschuiven van de KNLTB Voorjaarscompetitie consequenties hebben voor toernooien die in mei en juni georganiseerd zouden worden. De huidige situatie met veel onzekerheden maakt het voor ons niet mogelijk het De Haas Optiek Open tennistoernooi 2020 in juni te organiseren.

Later alsnog?

Of het toernooi op een later moment dit jaar alsnog doorgaat, of een heel jaar wordt uitgesteld tot juni 2021, is op dit moment niet te zeggen. Uiteraard horen jullie weer van ons zodra hier duidelijkheid over is.

Wij rekenen op jullie begrip en wensen jullie het allerbeste. Blijf gezond, en hopelijk tot gauw weer op de baan.

De Haas Optiek Open Tennistoernooicommissie
TPC Maaspoort

De Haas Optiek Open 2020 - Geannuleerd