Inschrijving Voorjaarscompetitie tennis geopend

Tot 5 januari kun jij jouw team inschrijven voor de Voorjaarscompetitie tennis 2023. Mijn advies: doe dit meteen! Elk jaar weer zijn er namelijk teams die zich te laat melden en dat is zeer jammer. Je kunt jouw team inschrijven door gebruik te maken van dit excelsheet.

Inschrijven voor 5 januari
Voorjaarscompetitie tennis

Voorjaarscompetitie in het kort

Tijdens de Voorjaarscompetitie speel jij samen met jouw team van minimaal 4 spelers op zeven speeldagen, tussen begin april en half juni 2023, tegen andere teams uit de poule. Een poule wordt ingedeeld naar niveau, leeftijd en regio. Een team treft iedere tegenstander één keer. Je speelt een aantal keer thuis op jouw eigen club en een aantal keer ga je bij een andere vereniging op bezoek. Het team dat na de alle speeldagen het meeste wedstrijdpunten heeft gewonnen is kampioen. De winnaars van de poule promoveren naar een hogere klasse en de laatste (twee) degraderen naar een lagere klasse, indien mogelijk.

Speeldata

De Voorjaarscompetitie start in april 2023 en loopt door tot en met half juni. Klik hier voor de data KNLTB competitie voorjaar 2023.

Waarom meedoen

Door wedstrijden te spelen ontwikkel jij jouw tennis- en spelvaardigheden. Daarnaast heeft competitiespelen nog een extra dimensie: Het combineert namelijk gezond bewegen met gezelligheid. Het gevoel van willen winnen en elkaar steunen wanneer er verloren wordt. Het gaat om het teamgevoel en de saamhorigheid

Inschrijven

Wacht niet te lang met inschrijven, dit kan nog tot 5 januari!
Doe jij/ doen jullie ook mee? Schijf je dan zo snel als mogelijk in.
Je kunt hiervoor dit excelsheet gebruiken. Het ingevulde formulier mag je sturen naar tostiman@home.nl

Tom Ostendorf VCL TPC Maaspoort

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau