TPC Maaspoort (opgericht in 1983) is met haar ruim 550 leden een zeer actieve tennis- en padelvereniging in ’s-Hertogenbosch. Gezond bewegen en gezelligheid worden hier gecombineerd door spelers van alle niveaus.

De vele activiteiten, zoals racketavonden, clinics, een- en meerdaagse (open) toernooien, (interne) competitie, clubkampioenschappen en feestavonden, zorgen ervoor dat je snel andere leden leert kennen.

Recreatief en prestatie

TPC Maaspoort biedt haar leden hoogwaardige training door nationale en internationale trainers via tennis- en padelschool SimonTENNIS. Of je nu deelneemt om je skills te verhogen of om lekker gezond te bewegen, plezier is er altijd

Ons park beschikt over 6 verlichte tennisbanen (kunstgras), 6 verlichte padelbanen (kunstgras) en een clubhuis inclusief verhoogd terras met perfect uitzicht op diverse banen. Midden tussen de padelbanen vind je ons gezellige padelplein waar spelers en toeschouwers elkaar ontmoeten. Daarnaast geeft een bijzondere kijkheuvel de kijker zicht op een spannende tennis- of padelwedstrijd. Dus zelf sporten of kijken naar anderen onder het genot van een hapje en een drankje? Het kan allemaal bij TPC Maaspoort.

Door jong en oud

Ook de jongere bezoeker beleeft veel plezier bij TPC Maaspoort; op de baan, aan de tafeltennistafel, in het clubhuis of met een van de andere speelvoorzieningen of activiteiten die onze vereniging biedt.

Uiteraard hoef je geen lid te worden, je kunt ook een baan huren.

Aansprakelijkheid:
TPC Maaspoort aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies en schade welke op het tennis-padelpark is gebeurd. Elk lid dient zelf toe te zien op zijn/haar eigendommen.
Voor leden van het bestuur en de door hen te werkgestelde/aangewezen personen (leden van commissies e.d.) geldt een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering.