Bardiensten

4 Bardiensten per jaar

Binnen TPC Maaspoort dient ieder 18+ lid 4 bardiensten te draaien per jaar. Leden met een 65+-lidmaatschap, tijdelijk lidmaatschap en ereleden zijn vrijgesteld van bardienst. Mocht je geen bardiensten kunnen of willen draaien kun je deze afkopen.

 

Reservepool

Als je al bardiensten hebt gepland, maar onverwachts niet meer kunt, is er de reservepool. Deze mensen zijn bereid om tegen betaling (€30,- per dienst) een dienst over te nemen. Deze lijst vind je onderaan dit item.

Mocht je voor het eerst bardienst draaien bekijk dan zeker ook de Handleiding bardienst.pdf

 

De Barcaptains

Barcaptains draaien om toerbeurt een week “achterwacht”. Zij zijn bereikbaar voor vragen en problemen met betrekking tot de bardiensten.

Heb je vragen of wil je meer informatie over een bardienst, stuur een mail naar: bardienst@tpcmaaspoort.nl

 


 

Hoe plan ik een bardienst in?

Voor zowel bardiensten als leden- en financiële administratie, maakt de vereniging gebruik van dezelfde software geleverd door All United.

 

Toegang tot het TPC Maaspoort gedeelte van All United

Ga naar Allunited.nl daar zie je een blok ‘Inloggegevens’. Vul bij het veld Gebruikersnaam jouw bij onze vereniging bekende e-mailadres in en klik op de link ‘Verstuur nieuw wachtwoord’. Op het betreffende e-mailadres ontvang je vervolgens een mail met daarin een wachtwoord. Mocht je email adres anders zijn dan bekend in de ledenadministratie, neem dan even contact op met de ledenadministratie (ledenadministratie@tpcmaaspoort.nl). Klik daarna op de link ‘Nieuw wachtwoord aanvragen’, vul bij het veld ‘Wachtwoord’ het toegestuurde wachtwoord in (gaat het snelst via kopiëren/plakken) en klik op de button ‘Inloggen’. Je komt vervolgens in een nieuw scherm waarin je het gestuurde wachtwoord in een eigen wachtwoord moet veranderen. Vul bij ‘Huidige wachtwoord’ het toegestuurde wachtwoord weer in. En vul bij de twee velden daaronder jouw nieuwe eigen wachtwoord in. Deze moet uit minimaal 6 tekens bestaan, waarvan minimaal 2 cijfers. Klik daarna op de button ‘Bewaren’. Gedaan? Gefeliciteerd! Jouw account is nu actief.

 

Wat krijg je te zien en wat is er mogelijk

Aan de linkerkant van het scherm zie je een aantal opties die je op je gemak maar eens moet doorlopen. Wat voor de ledenadministratie handig is, is dat je je eigen gegevens controleert. Mocht je je persoonlijke gegevens willen veranderen, dan kun je dit aan de ledenadministratie doorgeven deze via de optie “Wijzig je gegevens”. Tevens kun je kijken naar je privacy instellingen en kun je ook je financiële gegevens bekijken en/of wijzigen mocht dat nodig zijn.

 

Het inschrijven van de Bardiensten (wat kan wel en wat niet)

Wat misschien wel handig is, is om de Clubagenda en de Evenementen te bekijken om te zien wanneer er activiteiten zijn!

Als je de knop bardiensten aanklikt, zie je een scherm met daarop de maanden van dit jaar. Klik je op een voor jou fijne maand om je bardienst te plannen dan zie je een indeling in weken en dagen waarop je helemaal rechts in het scherm de knop ‘Inschrijven’ ziet. Gebruik deze om je voor die dag (tijdsdeel) vast te leggen.

 

Er zijn een paar zaken waarop je moet letten!

 

  • Conform het Bardienstreglement moet je je voor 1 maart hebben ingeschreven, heb je je niet voor 1 maart ingeschreven dan wordt er afkoop voor je in rekening gebracht.
  • Als seniorlid moet je 8 vrijwilligerspunten halen. Voor een reguliere bardienst krijg je 2 vrijwilligerspunten, Dus voor vier reguliere bardiensten verdien je 8 vrijwilligerspunten. Let op voor de bardienst Vrijdag met Competitie verdien je 3 vrijwilligerspunten.
  • Jongseniorleden dienen 4 vrijwilligerspunten te behalen.
  • Je kunt je bardiensten ook afkopen door te mailen naar bardienst@tpcmaaspoort.nl. De kosten voor afkopen van een reguliere bardienst (van 2 vrijwilligerspunten) zijn €30,-.
  • Indien je een ingeschreven dienst wil wijzigingen neem dan mail dan naar bardienst@tpcmaaspoort.nl.
  • Indien je voor het eerst een bardienst draait, graag ongeveer twee weken vooraf contact opnemen met de dienstdoende barcaptain. U kunt deze ook in de ClubApp vinden onder de link Clubinformatie.
  • Je ontvangt een herinneringsmail één week en vervolgens één dag voor aanvang van je bardienst.
  • Als je onverhoopt verhinderd bent voor je geplande bardienst dan kun je de mensen op de Reservepool te benaderen. Tegen een onderlinge vergoeding van €30,- nemen zij een reguliere bardienst over. U kunt deze Reservepool leden hier vinden en in de ClubApp bij Clubinformatie.
  • Hier zijn het Bardienstreglement en de Handleiding Bardienst te vinden. U kunt deze ook in de ClubApp vinden onder de link Clubinformatie.

 


 

Barcaptains

Heb je een vraag, stel deze aan de een van de volgende barcaptains: Gerrit van Geemen, Rob Meubermans, René van den Berk, Dennis van den Broek of stuur een e-mail naar: bardienst@tpcmaaspoort.nl

Voor vragen en/of problemen is de dienstdoende barcaptain bereikbaar. Meer informatie hierover vind je in jouw herinneringsmail.

Bardienstcommissie