Corona Update: versoepelingen v/a 5 Juni

Vanaf zaterdag versoepelen wij verder

Vanaf zaterdag 5 juni gaan we los met ‘stap 3’ van het openingsplan. Officiële cluboverstijgende wedstrijden voor jeugd t/m 17 jaar, zoals toernooien en competities, zijn dan weer toegestaan. Voor volwassenen vanaf 18 jaar geldt dat vanaf 5 juni officiële interne toernooien (zoals clubkampioenschappen) weer mogen. Ook kleedkamers en douches mogen weer gebruikt worden. Daarnaast hoeven spelers en trainers tijdens het tennissen of padellen geen 1.5 meter afstand tot elkaar te houden op de baan. Buiten de baan geldt de 1.5 meter afstand onderling nog wel, voor volwassenen vanaf 18 jaar. En last but not least… kantine en terras mag open tot 22.00 uur.

KANTINE & TERRAS OPEN
TOT 22.00 UUR

Naast het terras mag nu ook de kantine binnen onder voorwaarden open, tot 22.00 uur. Dit betekent dat het terras tijdens werkdagen van 19.00 -22.00 uur open is en in de weekenden van 9:30 tot 18:30 uur. Uiteraard gelden hierbij de horeca-regels:

  • Maximaal 50 personen per ruimte.
  • Maximaal 4 personen aan een tafel op 1,5m., tenzij uit eenzelfde huishouden.
  • Reservering verplicht, vooraf of ter plekke. Dit kan een baanreservering, les of wedstrijd zijn.
  • Iedereen heeft een vaste zitplaats. Zitplaatsen aan de bar is niet toegestaan.
  • Het is verplicht gasten te vragen zich te registreren, zodat de GGD een grondig bron- en contactonderzoek kan doen in het geval van een besmetting. Wij maken daarvoor gebruik van een registratieformulier bij de bar.
  • De vragen van de corona-gezondheidscheck moeten zijn gesteld.
  • Binnen is het dragen van een mondkapje verplicht.

PUBLIEK MAG NOG NIET

Wat mag nog niet

Publiek bij jeugdwedstrijden en interne wedstrijden is nog niet toegestaan met uitzondering van jeugdcoördinatoren, wedstrijdplanners, scheidsrechters/tellers bij thuiswedstrijden, coaches/begeleiders en ouders die rijden naar uitwedstrijden en onderdeel uitmaken van het begeleidende team.

Toss-avonden met vrije inloop op de woensdagavonden mag ook nog niet. Wij onderzoeken of er een andere, passende oplossing mogelijk is.

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau