Corona Update 28 April

Avondklok vervalt

Vanaf woensdag 28 april kunnen wij weer na 22.00 uur buiten tennissen en padel spelen. Het vervallen van de avondklok is een van de maatregelen die het kabinet gisterenavond aankondigde tijdens de persconferentie.

Vaste afhangtijden vervallen

Met ingang van 28 april vervallen de vaste afhangtijden in de avond en werkt het reserveren van een baan in de avond hetzelfde als overdag; 30 minuten afhangen met 2 personen, 1 uur afhangen met 4 personen. Wij vragen iedereen zoveel mogelijk aansluitend af te hangen, zodat de banen in de avonduren optimaal worden gebruikt.

LET OP! Vanwege wet- en regelgeving gaat de baanverlichting een paar minuten voor 23:00 uur automatisch uit.

Reserveren week vooruit blijft

Het reserveren voor maximaal één week vooruit blijft voorlopig. Tijdens het bestuurlijk overleg van 20 mei zal de evaluatie plaatsvinden.

Terras niet open

Terrassen mogen onder voorwaarden open. Helaas betekent dit dat terrassen bij tennis- en padelverenigingen hiervan uitgesloten zijn. Wij zullen dus nog even moeten wachten en mogen alleen naar de vereniging om te sporten.

Voorjaarscompetitie nog onzeker

Begin juni staat de start gepland voor de Voorjaarscompetitie. Of dit haalbaar is, besluit de KNLTB in de eerste week van mei. Dit is nog afhankelijk van de mogelijke aanpassingen in de routekaart en de ruimte om wedstrijden te spelen tussen teams van verschillende clubs.

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau