Bardienst

Bardienst TPC Maaspoort

4 Bardiensten per jaar

Binnen T.P.C. Maaspoort dient ieder 18+ lid 4 bardiensten te draaien per jaar. Leden met een 65+-lidmaatschap, tijdelijk lidmaatschap en ereleden zijn vrijgesteld van bardienst. Mocht je geen bardiensten kunnen of willen draaien kun je deze afkopen.

Reservepool

Als je al bardiensen hebt gepland, maar onverwachts niet meer kunt is er de reservepool. Deze mensen zijn bereid om tegen betaling (€25,- per dienst) een dienst over te nemen. Deze lijst vind je onderaan dit item.

Mocht je voor het eerst bardienst draaien bekijk dan zeker ook de uitgebreide handleiding. Deze kan je onderaan deze pagina downloaden.

De Barcaptains

Deze leden zijn barcaptain (zie ook downloads) en draaien op toerbeurt een week “achterwacht”. Zij zijn bereikbaar voor alle vragen en problemen met betrekking tot de bardiensten.

Voor vragen en verdere informatie over de bardienst kan je dit email adres gebruiken: bardienst@tpcmaaspoort.nl


Hoe plan ik een bardienst in?

Typ in de adresbalk van je webbrowser het volgende: mijn.knltb.club (let op: niet www. voor 'mijn.knltb.club' zetten !!!) Je komt nu in de KNLTB dienstenplanner.

Heb je nog geen inlog voor mijn.knltb.club lees dan dit!

Typ in het zoekveld “naam / plaatsnaam” de plaatsnaam: s-Hertogenbosch (mag met of zonder hoofdletter) Klik bij de zoekresultaten TPC Maaspoort aan. Je komt in een inlogscherm waarin je jouw bondsnummer intypt. Het bondsnummer staat rechtsonder op je tennispas.
Je hebt (nu) nog geen wachtwoord, dus je drukt op “wachtwoord vergeten”. Je komt in een nieuw scherm dat meldt dat je je wachtwoord vergeten of kwijt bent. Typ daar je bondsnummer nogmaals in en druk op “stuur mij een nieuwe code”. Je krijgt een melding dat er een email is gestuurd naar jouw mailadres dat bij de ledenadministratie bekend is. In de email staat een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.
Zodra je bent ingelogd zie je in beeld welke diensten er nog vrij zijn om in te plannen. Kies voor “volgende” voor andere maanden

Heb je al een inlog voor mijn.knltb.club lees dan dit!

Vul je bondsnummer en je wachtwoord in. Zodra je bent ingelogd zie je in beeld welke diensten er nog vrij zijn om in te plannen. Kies voor “volgende” voor andere maanden.

Let op! eenmaal ingepland staat de dienst vast

Plan zorgvuldig, want eenmaal ingepland staat de dienst vast en kan alleen gewijzigd worden door leden van de barcommissie. Daarvoor stuur je een mailtje naar bardienst@tpcmaaspoort.nl. Bovenstaande werkt in ieder geval met de browsers “Edge” en “Chrome” (cookies toestaan).

Inplannen kan ook via de KNLTB clubapp

Bardiensten invullen (en bekijken) kan ook met de KNLTB clubapp (bij Dienstenplanner). Deze kun je downloaden in de appstore (Apple) en in de playstore (Android). De clubapp wordt ook gebruikt voor de clubagenda, clubnieuws, contact met clubleden e.a.

Sleuteladres

Er wordt geen overzicht van het “sleuteladres” opgehangen in het paviljoen. Na afloop van je bardienst en afsluiten van het paviljoen breng je de sleutel naar het lid (het sleuteladres ) dat de eerstvolgende bardienst heeft en moet openen. Het sleuteladres staat vermeld in het herinneringsmailtje dat je hebt ontvangen voorafgaand aan je bardienst.

Het kan voorkomen dat het sleuteladres ver weg ligt van de club. In de herinneringsmail over je bardienst staat wel het adres maar niet de persoon vermeld. In de KNLTB ClubApp voor TPC Maaspoort kun je bij "Dienstenplanner" zien wie de volgende bardiensten zijn. In dezelfde ClubApp kun je die personen direct bellen en afspraken maken over het overdragen van de sleutel.

Voor problemen/ vragen is de dienstdoende barcaptain bereikbaar en deze staat vermeld in de herinneringsmail. Op het prikbord hangt een lijst met de namen en telefoonnummers van de barcaptains.