Verhuur Tennis- en padelbanen

Bij TPC Maaspoort is het mogelijk om tennis -en padelbanen te huren. Tevens is het mogelijk om u bedrijfs-familiefeestje in combinatie met tennis en padel te organiseren op het complex van TPC Maaspoort.

TENNISBANEN:
Huur van een tennisbaan is mogelijk tijdens de openstellingstijden van het paviljoen. Een tennisbaan huren kost € 15,– per uur. (incl. gebruik paviljoen en doucheruimte). U zorgt zelf voor tennisrackets en -ballen.

PADELBANEN:
Bij TPC Maaspoort is het mogelijk, als niet lid, los één of twee padelbanen te huren.
LET OP:  van maandag t/m vrijdag 20:00u-23:30u is huren NIET mogelijk i.v.m. baanbezetting door TPC Maaspoort-leden

Het huren van een padelbaan kost 30,– per baan per uur, inclusief rackets (excl. ballen) of 20,– per uur per baan excl. rackets en excl.ballen.

Indien bij het huren van een baan een instructie/clinic gewenst is kost dit 20,– per uur per trainer inclusief ballen (excl. rackets).

Als het tennis-padelcomplex hiervoor speciaal geopend moet worden komt er eenmalig € 20,- bij (totaal in dat geval dus € 40,- voor het eerste uur).

Voor meer informatie over huur tennis-padelbanen en clinic en andere mogelijkheden neemt u contact op met Saskia Leenheers-Mees, tel. 0647773852  of per mail: saskialeenheers1@gmail.com