Sponsoring

INTERESSANTE SPONSORMOGELIJKHEDEN:
Tennis- en padelclub Maaspoort (TPC Maaspoort) biedt het bedrijfsleven tal van interessante sponsormogelijkheden. Op deze pagina leest u welke mogelijkheden er zijn om TPC Maaspoort te ondersteunen. Wij hopen van harte, dat u na het lezen van deze informatie overtuigd bent van onze sponsormogelijkheden en wij u als sponsor mogen begroeten. U als sponsor bent onmisbaar voor onze tennis- en padelclub.
De tennis-padelclub beschikt als tweede club in Nederland over twee padelbanen.

WAAROM SPONSORING TPC MAASPOORT
Sponsoring is één van de drijfveren van onze tennis- en padelclub, de sponsorgelden worden gebruikt voor tal van projecten binnen onze club, die anders niet te realiseren zijn.

WAT BETEKENT SPONSORING VAN TPC MAASPOORT VOOR UW BEDRIJF:
Het tennis- en padelpark van TPC Maaspoort biedt de ideale gelegenheid om op verschillende manieren naamsbekendheid aan uw bedrijf te geven. Het park is het gehele jaar gedurende 7 dagen per week geopend. Tijdens de competitie en toernooien mogen wij elk seizoen weer veel bezoekers ontvangen. Tevens is ons tennis- en padelcomplex gelegen bij de landelijk bekende Maaspoorthal en Flik Flak Hal (turnen) en ook hun gasten hebben zicht op ons complex. Uw reclame wordt gezien door leden van TPC Maaspoort en haar bezoekers.

SPONSORPAKKETTEN:
De volgende lijst geeft u een idee van het scala aan mogelijkheden die u kunt sponsoren.

**Advertentie op de website
**Naamsverbinding met een van onze externe of interne toernooien
**Reclame op scorebord
**Reclamebord of reclamedoek op een van de tennisbanen of padelbanen
**Reclame op windschermen
**Reclame op spelersbanken
**Reclame in het paviljoen
**Reclame op de lichtkrant in het paviljoen
**Reclame op tennisballen
**Baanadoptie
**Andere opties van uw kant zijn altijd bespreekbaar

EENMALIGE SPONSORMOGELIJKHEDEN OF DONATIE:
Naast de genoemde sponsorpakketten zijn er nog verschillende manieren om onze tennis- en padelclub een warm hart toe te dragen.

**Onderhoudscontract voor park of paviljoen.
Hierbij wordt gedacht aan het uitvoeren of het bekostigen van onderhoudswerkzaamheden op het park of in het paviljoen.

**Kledingsponsor van een tennisteam.
Uw bedrijfsnaam of logo op de tenniskleding van een tennisteam.

WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN:

***Uw bedrijfsnaam op een duidelijk zichtbare wijze afgebeeld op het afhangbord, dat door de leden wordt gebruikt om een tennisbaan of padelbaan te reserveren.

***Voor alle sponsors wordt jaarlijks een gezellig business tot business tennistoernooi of padeltoernooi georganiseerd. De inspannende tennis- en padelpartijen zullen door middel van een hapje en drankje worden afgewisseld.

BELANGSTELLING:
Heeft u in principe belangstelling voor een van sponsormogelijkheden bij TPC Maaspoort, dan willen wij u vriendelijk verzoeken, dit kenbaar te maken via onderstaand formulier.

Na ontvangst van uw bericht, zal de sponsorcommissie zo spoedig mogelijk met u contact opnemen, om een afspraak te maken voor een persoonlijk onderhoud.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer

Aanvullende informatie