Padellessen

Al vanaf oktober 2010 bieden de ook padelcursussen aan. Je leert dan de basisslagen, effect spelen en de spelregels van padel voor elk niveau.

Vanaf 1 november 2017 gaat Simon Tennisschool de padellessen organiseren. Het trainersteam met o.a. Joost Raamsdonk (maandag en vrijdag)  en Nicole Schuurmans (woensdagmiddag en zaterdagochtend) gaan deze lessen geven.

We zullen de lessen afstemmen op niveau/leeftijd en op jullie eigen wensen.

Met een Maak Kennis Met Padel aktie inclusief een gratis padelracket proberen we de kennismaking met deze sport zo laagdrempelig mogelijk te maken.
Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven. 

Onze trainers:

Joost Raamsdonk

Mijn naam is Joost Raamsdonk. Ik ben 27 jaar en ik ben geboren en getogen in ’s-Hertogenbosch. Ik speel ondertussen al een jaar of 17 bij TPC Maaspoort en sinds 5 jaar ben ik ook een padel fanaat geworden. Dit leidde ertoe dat ik gescout werd voor het Nederlands padel team en uiteindelijk zelfs tot deelname aan het WK padel. Een prachtige ervaring!

In 2014 heb ik mijn licentie als tennistrainer gehaald. Sindsdien geef ik met veel plezier tennisles, maar toen ik gevraagd werd om de padel trainingen te gaan verzorgen op TPC Maaspoort was ik direct enthousiast. Dit jaar heb ik mijn licentie gehaald als officieel padel trainer bij de KNLTB. Op maandag en vrijdagavond zal ik de padel lessen gaan verzorgen op TPC Maaspoort.  Naast het lesgeven heb ik gestudeerd aan de PABO en studeer ik momenteel Engels Tolk & Vertaler. Ik hoop jullie allemaal te mogen begroeten op de padel baan. Tot snel!

Nicole Schuurmans

Ik ben Nicole Schuurmans, 28 jaar.
Werkzaam bij fysiomaatwerk als bewegingsagoog en daarnaast geef ik gymlessen en ouderengym.
Zelf voetbal en padel ik. Wat ik een geweldige sport vind.
Ik tenniste vroeger heel veel, toen de padelbanen bij TPC Maaspoort kwamen was ik meteen verkocht na 1 keertje te padelen. Het is een super leuk dynamisch spel, waar veel tactiek bij komt kijken.
Ik raad het iedereen aan om het zeker eens te proberen. Naast het tennissen is het zeker een pre om te proberen.
Ik hoop jullie terug te zien op te padelbanen.