Carnavalstoernooi 2018

CARNAVALS TENNIS & PADEL TOERNOOI

 Op zondag 4 februari organiseren wij voor alle leden van TPC Maaspoort, junior en senior een Carnavals Tennis & Padel Toernooi (ook voor de niet-Oeteldonkers). Dit carnavalstoernooi zal plaatsvinden in Oeteldonkse sferen, waarbij carnavalskleding mogelijk, maar natuurlijk niet verplicht is. 

Voor dit toernooi kun je jezelf individueel inschrijven. Je wordt door ons ingedeeld, waarbij het plezier in de sport en het gezellig samenzijn voorop staat. De kosten van het toernooi bedragen 5,– voor volwassenen en 2,50  voor jeugd tot 18 jaar. Omdat we alles door elkaar indelen kun je slechts inschrijven voor 1 algemeen onderdeel, wel kun je aangeven of je Padel of Tennis speelt of beide. Zo weet je maar nooit met wie je naar afloop een pilsje (glas fris) drinkt.

Het is mogelijk om eventueel een verhindering op te geven. De verhinderblokken zijn:

Op zondag 4 februari kun je verhinderen van 10.00 – 14.00 en van 14.00 – 18.00 uur. 

Inschrijven is mogelijk van tot 1 februari via een mail aan carnavaltpcmaaspoort@gmail.com. Vermeld hierin meteen of en welke verhinderingen je hebt en of je Tennis en/of Padel wil spelen.