Interne Padel Competitie 2017 “Najaar”

Wegens succes van alle eerdere IPC’s gaan we in 2017 najaar ook weer een Interne Padel Competitie organiseren.
IPC? = Individueel inschrijven, indeling op sterkte in poules van 8. Men speelt 2 wedstrijden van 30 min. op een avond. Men speelt met 7 andere medespelers waarvan met 1 speler men 2 x speelt. Na 4 wedstrijdavonden volgt “herindelen” waarin de 2 bovenste promoveren en de 2 onderste degraderen.
Nieuw deze editie: men speelt de beide wedstrijden direct achter elkaar…..dus 30 min wedstrijd, bij signaal gaat 1 iemand de score doorgeven, de teams veranderen en men speelt direct 30 min er na de 2e wedstrijd. Dit proberen we als pilot voor de wat koudere maanden zodat er geen 30 min. Rust (koud worden lichaam) tussen zit maar men direct door kan (ander voordeel is maar 1 x inspelen nodig)

Inschrijving start zaterdag 01-07-2017 om 12:00 uur en stopt zaterdag 08-07-2017 om 23:59 uur

Inschrijvingen worden verwerkt onder het principe “Wie het eerst komt, het eerst maalt”, dit houd in dat de eerste 48 inschrijvingen (maximaal!) die binnen komen automatisch* deelnemer zijn. Alle aanmeldingen na de 48 binnen komen worden op die volgorde vaste reserves.
Let op en wees er snel bij: bij IPC 2017 voorjaar waren er binnen 1 dag al 34 aanmeldingen!
*Uitzondering op de “automatisch deelnemer” zijn de mensen die meerdere verhinderingen opgeven. Zij worden bij meer dan 48 inschrijvingen als eerste als vaste reservers ingedeeld
Bij misbruik (meer verhinderingen hebben dan 2 maar er maar 2 opgeven) volgt vervanging door een speler van de vaste reservelijst.
De volgorde van de vaste reservelijst is ook van belang omdat men in die volgorde opgebeld gaat worden. Ook hiervoor geld dus: “Wie het eerst komt, het eerst maalt”
Aanmelden dient via een online aanmeldformulier, die zaterdag 01-07-2017 om 12.00 uur “open” gaat.
Eerder aanmelden lukt niet en via mail/whatsapp of andere manieren worden niet geaccepteerd.
Na indienen komt men in een scherm met daarin een link naar eerdere aanmeldingen, daar kan men direct zijn/haar
positie zien. De link naar het online aanmeldformulier staat hier:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScTO5_QD3eD43yiN1JdknyXKa_bhAQDOTm_hYlPvJy8md4VZw/viewform
Gezien het enthousiastme verwachte we weer 48 deelnemers en dan loopt de competitie van 29 augustus t/m maandag 4 december. Slotdag is verzet van dinsdag 5 december (Pakjesavond) naar maandag 4 december.
Hebben we 56 deelnemers dan loopt de competitie van 29 augustus t/m dinsdag 19 december

Met vriendelijke groeten,
IPC organisatie
Petra, Leon en Marcel