Algemeen

Tennis Club Maaspoort (TC Maaspoort) is opgericht op 28 januari 1983 en gevestigd in de wijk Maaspoort bij de landelijk bekende Maaspoorthal en Flik Flak Hal (turnen). De verenigingsnaam is op 9 november 2010 gewijzigd naar: Tennis Padel Club Maaspoort (TPC Maaspoort).
Het tennis-padelcomplex bestaat uit acht verlichte tennisbanen (kunstgras) en twee verlichte padelbanen (kunstgras), een paviljoen dat uitzicht biedt op alle tennis- en padelbanen en tevens is er een tafeltennistafel aanwezig, alsmede speelvoorzieningen voor de jeugd.
Er is ruim parkeergelegenheid aanwezig.Het recreatieve tennis en padel staat centraal bij deze club waarbij ruim 480 leden zijn aangesloten. Er is echter ook ruim de gelegenheid om op prestatief niveau te tennissen.Door het hele jaar heen worden talloze activiteiten georganiseerd, zoals: eendaagse toernooien, interne competitie, clubkampioenschappen en meerdaagse externe toernooien.TC Maaspoort is aangesloten bij de K.N.L.T.B. en draait dan ook met diverse teams mee in de officiele tenniscompetitie, zowel met junioren als met senioren.

Voor meer informatie kun u nog terecht op: http://www.tcmaaspoort.nl

Adres tennis-padelpark:
Marathonloop 2
5235 AB ‘s-Hertogenbosch
Telefoon: 073-6410019
Mailadres: info@tcmaaspoort.nl